Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΕΟΠΥΥ

 Στην εκταμίευση του ποσού των 28 εκατ. ευρώ προχωρά η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να καταβληθούν αύριο Παρασκευή, 5 Απριλίου 2012 στους λογαριασμούς των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Αιγαίου οφειλές προηγούμενων μηνών που προέρχονται από Ταμεία που ενσωματώθηκαν στον ΕΟΠΥΥ.

Όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Γεράσιμος Βουδούρης τους εκπροσώπους του κλάδου, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα, το αργότερο έως τη Μεγάλη Πέμπτη θα έχουν καταβληθεί άλλα 48 εκατ. ευρώ.

O ΕΟΠΥΥ θα εξακολουθεί να αποπληρώνει τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους στην ώρα τους για τις μηνιαίες αγορές φαρμάκων των ασφαλισμένων του κάτι που πράττει από την πρώτη ημέρα της έναρξης λειτουργίας του.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Γ. Βουδούρης δήλωσε σχετικά: «Η πρόθεση του ΕΟΠΥΥ είναι, αύριο να καταβάλει κανονικά όσα είχαν συμφωνηθεί την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους του κλάδου. Κάνω έκκληση στους φαρμακοποιούς - παρότι είναι δίκαιο το αίτημά τους για αποπληρωμή οφειλών περασμένων μηνών - να συμβάλουν, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου