Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Νέο-Εγγραφο του ΚΔΣ του ΠΣΦ προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπ. Υγείας και τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για τη θεώρηση των παραπεμπτικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.

Κατόπιν του εγγράφου του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ ότι αναμένεται εντός της ημέρας απόφαση της Διεύθυνσης σχετικά με τη θεώρηση των παραπεμπτικών φυσικοθεραπείας και το θέμα των ελεγκτών ιατρών.
Όπως πληροφορηθήκαμε από την Διεύθυνση Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ έχει υπογραφεί η απόφαση για την τοποθέτηση ελεγκτών για την θεώρηση των παραπεμπτικών στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη και θα δημοσιευθεί εντός των επόμενων ημερών.
Επίσης, για την Επαρχία ο ΕΟΠΥΥ προσανατολίζεται η θεώρηση των παραπεμπτικών να γίνεται από τον θεράποντα ιατρό, όπως έχουμε ζητήσει με το έγγραφο του Π.Σ.Φ.
Μας ενημέρωσαν ακόμη ότι με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος στον ΕΟΠΥΥ η θεώρηση θα γίνεται ηλεκτρονικά για τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων και των παρόχων υγείας.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι στιγμής, από μας ενημέρωσαν, η θεώρηση των παραπεμπτικών σε όλη τη χώρα μπορεί να γίνεται από τους ελεγκτές των Δημοσίων Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, όπου υπάρχουν.



ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου