Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση για τον ΕΟΠΥΥ και τις πληρωμές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.


Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. σε χθεσινή συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΟΠΥΥ, με αφορμή την εντολή εκκαθάρισης που έχει σταλεί προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2013 με καταληκτική ημερομηνία τις 22/1/2014, ζήτησε να προχωρήσει στην οριστικοποίηση αυτών των μηνών. Μας ενημέρωσαν ότι είναι στις προθέσεις του ΕΟΠΥΥ η οριστικοποίησή τους, αφού λυθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα που έχει προκύψει.
Σε κάθε περίπτωση την Δευτέρα, 27/1/2014, στην συνάντηση της Επιτροπής-Ομάδας Εργασίας για τα θέματα των φυσικοθεραπευτών, θα τεθεί εκ νέου το θέμα, εάν δεν έχει προχωρήσει, στον Β΄ Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Αλ. Γαρύφαλλο.
Όπως γνωρίζετε στην Επιτροπή θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την τροποποίηση του ΕΚΠΥ, τις συμβάσεις μας, τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες, τις θεωρήσεις των παραπεμπτικών, το πλαφόν συνταγογράφησης των ιατρών, κ.α.
Επισημαίνουμε ότι κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να προβεί σε υπογραφή της σύμβασης με τις Ελεγκτικές Εταιρείες, καθότι από την σύμβαση των φυσικοθεραπευτών και τον Ε.Κ.Π.Υ. δεν προκύπτουν οι όροι που εμπεριέχονται στο σχέδιο σύμβασης των Ελεγκτικών Εταιρειών. Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τους εκπροσώπους των Ιδιωτικών Ελεγκτικών Εταιρειών.


ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου