Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αποτελέσματα Ημερίδας Φυσικοθεραπείας Ειδικής Θεματολογίας, Δράμα 12/5/2013


ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ 
ΔΡΑΜΑ 12 ΜΑΪΟΥ 2013
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Δράμα, την Κυριακή 12 Μαΐου η επιστημονική ημερίδα φυσικοθεραπείας ειδικής θεματολογίας. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Π.Τ. Καβάλας- Δράμας και ήταν υπό την αιγίδα του δήμου Δράμας και του Π.Σ.Φ.

Τα θέματα της ημερίδας αναπτύχθηκαν από έγκριτους ομιλητές από τον χώρο της ορθοπεδικής και φυσικοθεραπείας.  Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην ορθοπεδική σχετικά με τις τεχνικές ελάχιστα παρεμβατικής αποκατάστασης περιφερικών αρθρώσεων καθώς και οι νέες αντιλήψεις σχετικά με την αποκατάσταση του νευρο-μυοσκελετικού που στηρίζονται στην ανάλυση της ανθρώπινης κίνησης. Στα συμπεράσματα της ημερίδας αναφέρθηκε η πρόοδος που υπάρχει στην οργάνωση και εκτέλεση ειδικών προγραμμάτων αποκατάστασης η οποία είναι απαραίτητη για την βελτίωση του αποτελέσματος της φυσικοθεραπευτικής προσέγγισης των νευρο-μυοσκελετικών προβλημάτων. Την ημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 σύνεδροι που ήλθαν από αρκετά περιφερειακά τμήματα της βόρειας Ελλάδας καθώς και κοινό από την πόλη της Δράμας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Π.Σ.Φ. κος Μπάκας Γιώργος, ο αντιπρόεδρος του Π.Σ.Φ. και πρόεδρος του Π.Τ. Σερρών κος Λυμπερίδης Πέτρος καθώς και οι πρόεδροι των Π.Τ. Θεσσαλονίκης κος Αυτοσμίδης Δημήτρης, του Π.Τ. Φθιώτιδας κος Ρουμελιώτης Σπύρος και η πρόεδρος του Π.Τ. Θράκης κα Καμαργιάνη Τριανταφυλλιά.

Η οργανωτική και επιστημονική επιτροπή της ημερίδας ευχαριστεί τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη ημερίδα την οποία ήδη έχει αρχίσει να επεξεργάζεται.

φωτογραφία 1 = Πρόεδρος ΠΣΦ κος Μπάκας Γιώργος

φωτογραφία 2 = Προεδρείο ( Αυτοσμίδης Δημήτρης, Ψαλτόπουλος Σπύρος) και ομιλητές ( Παπαβασιλείου Αθανάσιος, Κεφαλάς Χρήστος ) της θεματικής ενότητας σχετικά με την μηροκοτυλιαία πρόσκρουση.

φωτογραφία 3 = Προεδρείο ( Αλμπανίδης Παντελής, Κιρτσίδου Ευτυχία ) και ομιλητές ( Σινωπίδης Χρήστος, Ρογδάκης Γιώργος ) της θεματικής ενότητας σχετικά με την αστάθεια ώμου.

φωτογραφία 4 = Προεδρείο (Λυμπερίδης Πέτρος, Νταλκίτση Σοφία ) και ομιλητές (Κουκουλιάς Νικόλαος, Πουλής Κωνσταντίνος ) της θεματικής ενότητας σχετικά με την αστάθεια επιγονατίδα

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου