Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΝΕΟ-Κατάθεση συμπληρωματικών τιμολογίων για το 10% τους έτους 2012-2013 και πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ του τελευταίου τριμήνου του 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.


Σε επικοινωνία του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. με τον Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ, για διευκρίνηση όσον αφορά το μήνυμα που στάλθηκε στους φυσικοθεραπευτές στο e-dapy για την κατάθεση των συμπληρωματικών τιμολογίων για το 10% του έτους 2012 και 2013, για όσους δεν είχαν εκδώσει το 100%, σας ενημερωνούμε για τα εξής:
- Οι παραπάνω συνάδελφοι πρέπει να καταθέσουν άμεσα τα συμπληρωματικά τιμολόγια στις αρμόδιες υπηρεσίες.
- Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σταλεί σε όλους τους φυσικοθεραπευτές μήνυμα για το clawback και το rebate για το 2ο εξάμηνο του 2013.
- Θα γίνει ο συμψηφισμός του συνολικού clawback και rebate για το 2013, συμπεριλαμβανομένου και του 10% του 2012-2013, με τις οφειλές του ΕΟΠΥΥ για το τελευταίο τρίμηνο του 2013.
- Άμεσα ο ΕΟΠΥΥ θα προχωρήσει στην αποπληρωμή του τελευταίου τριμήνου του 2013, που όπως μας πληροφόρησαν, κάτι το οποίο το γνωρίζουμε ήδη, θα είναι θετικό, αφού το ποσό του clawback και rebate είναι μικρότερο από τα ποσά που μας οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.
- Τέλος, για το θέμα των συναδέλφων που έχουν κάνει ρύθμιση με την Εφορία και ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει ακόμη καταθέσει τα χρήματα για τον 1ο και 2ο μήνα του 2014, μας μετέφεραν ότι θα λυθεί πολύ σύντομα. Παρεπιπτόντως, σας ενημερώνουμε ότι χθες έγινε από τον ΕΟΠΥΥ κατάθεση μιας παρακράτησης προς τις αντίστοιχες ΔΟΥ και μπορούν οι συνάδελφοι να επικοινωνήσουν με την Εφορία τους.
Επίσης, σήμερα έγινε η πίστωση των λογαριασμών των φυσικοθεραπευτών για τον Σεπτέμβριο του 2013.
Για οτιδήποτε νεότερο θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Οι φυσικοθεραπευτές μπορούν να καταθέτουν τα συμπληρωματικά τιμολόγια μέχρι το τέλος της εβδομάδας (6/6/2014) και το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες να μην θεωρηθούν εκπρόθεσμα.


ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου