Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη δημιουργία Επιστημονικού Τμήματος του Π.Σ.Φ. Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.

Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ., με βάση τους σκοπούς λειτουργίας του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ, έχει αποφασίσει τη δημιουργία Επιστημονικών Τμημάτων.

Στα πλαίσια αυτής της απόφασης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση το Σάββατο, 14/6/2014, ώρα 16.00, στο ξενοδοχείο Imperial, στη Θεσσαλονίκη, των φυσικοθεραπευτών που έχουν ως επιστημονικό πεδίο και ασχολούνται με την Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία.

Στη συνάντηση αυτή θα οριστούν δύο εκπρόσωποι για την Βόρεια Ελλάδα, ως συντονιστές για τον προγραμματισμό των εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Τμήματος.

Στη συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. στις 28 και 29 Ιουνίου 2014 θα αποφασιστεί ο ορισμός τριών εκπροσώπων φυσικοθεραπευτών, με επιστημονικό αντικείμενο την Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία, για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, κατόπιν σχετικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος από μέλη μας για τη συμμετοχή στην επιτροπή.

Αυτή η προσωρινή επιτροπή θα αναλάβει τη διαδικασία για την πραγματοποίηση των εκλογών.

Σε νεότερη ανακοίνωση θα αναρτηθούν τα ονόματα της επιτροπής και η διαδικασία εγγραφής μελών στο Επιστημονικό Τμήμα, ώστε να οριστεί η ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ.



ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου