Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ενημέρωση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. για τις συμβάσεις με τις Ι.Ε.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.



Ο Π.Σ.Φ., ως θεσμικό όργανο των φυσικοθεραπευτών, το προηγούμενο διάστημα προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες για τους όρους της σύμβασης τους με τους παρόχους φυσικοθεραπευτές, πετυχαίνοντας τη μεγάλη μείωση στο ποσοστό, το οποίο κατέληξε στο 0,45% επί των χρεουμένων κονδυλίων (προ ΦΠΑ).
 
Κατόπιν αυτών των διαπραγματεύσεων, το Κ.Δ.Σ. σας ενημερώνει για τα σχέδια σύμβασης που έχουν καταθέσει οι ΙΕΕ και για τις παρατηρήσεις του επί των όρων τους, ως επισυναπτόμενα αρχεία.
 
Οι παρατηρήσεις αυτές έχουν σταλεί σε όλες τις Εταιρείες και αναμένουμε άμεσα τις απαντήσεις τους.
 
Σε ενδεχόμενη μη αλλαγή των όρων, το κάθε μέλος, παίρνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις του Κ.Δ.Σ., διατυπωμένες από τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου,  μπορεί να επιλέξει την Εταιρεία με την οποία θα συνεργαστεί. Με τα τελικά σχέδια συμβάσεων θα αναρτηθούν και οι υπεύθυνες δηλώσεις όλων των Εταιρειών.
 
Σας επισημαίνουμε η υπογραφή της σύμβασης του κάθε παρόχου φυσικοθεραπευτή με τις ΙΕΕ είναι ατομική.
 
Όπως και σε όλες τις προηγούμενες μας ανακοινώσεις για τις ΙΕΕ, σας αναφέρουμε ότι η υπογραφή των συμβάσεων δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με τον τρόπο ελέγχου, που πρέπει να γίνει μεν, αλλά το κόστος να αναλάβει η πολιτεία, για τους λόγους που έχουμε αναφέρει.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου