Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Έγγραφο ΕΟΠΥΥ σχετικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές εώς 31.12.2011




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.


Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. σε επικοινωνία με την Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης και Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ενημερώθηκε ότι οι φυσικοθεραπευτές, καθώς και όλοι οι συμβεβλημένοι ιδιώτες πάροχοι υπηρεσιών υγείας, με βάση την εγκύκλιο που έχει αποστείλει στα Ασφαλιστικά Ταμεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και των Ταμείων που εντάχθηκαν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μετά την 1/4/2012, θα πρέπει να καταθέσουν άμεσα την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, χωριστά στο κάθε επιμέρους Ταμείο.
Τα Ασφαλιστικά Ταμεία που έχουν πραγματοποιήσει την εκκαθάριση, όπως το Ι.Κ.Α. και ο Ο.Α.Ε.Ε., θα πληρώσουν άμεσα. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μας έχει ενημερώσε ότι θα προχωρήσει κατά προτεραιότητα και στην εκκαθάριση του Ο.Π.Α.Δ.
Διευκρινίζεται ότι οι πιστώσεις αυτές δεν συμψηφίζονται με ασφαλιστικές οφειλές.
Επίσης, διευκρινίστηκε ότι το Ε1 δεν αφορά τους φυσικοθεραπευτές και γενικά τους παρόχους υπηρεσιών υγείας, αλλά είναι το έντυπο που έχει καταθέσει το κάθε Ταμείο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με τον προϋπολογισμό των οφειλών του.
Σε επικοινωνία με το Τμήμα Δαπανών στα κεντρικά γραφεία του Ι.Κ.Α. πληροφορηθήκαμε ότι θα εκδώσει συμπληρωματική οδηγία μέχρι αύριο, η οποία θα αποσταλεί στα Υποκαταστήματά του. 
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΟΠΥΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ 2011

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου