Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση για καταβολή αμοιβών από την Εθνική Ασφαλιστική για τις ΠΑΕ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.

Ως γνωστόν η Εθνική Ασφαλιστική έχει συνάψει σύμβαση με την Ε.Π.Α.Ε για την κάλυψη της υγείας των παικτών της Football League 1 και Football League 2,μέσα στις υποχρεώσεις της Εθνικής είναι και η κάλυψη των Φυσικοθεραπειών των παικτών των ομάδων των Π.Α.Ε.
Έτσι υπήρχε μια διαδικασία βάσει της οποίας ο κάθε Φυσικοθεραπευτής της Ομάδας απέστειλε στην Εθνική Ασφαλιστική Υπεύθυνη Δήλωση για να προχωρήσει η Εταιρεία στην αποζημίωση για κάθε Μήνα προσφερόμενης υπηρεσίας , η μηνιαία αμοιβή καθορίστηκε στα 625 ευρώ.
Μέχρι σήμερα όμως και από την αρχή της σεζόν , δεν υπήρξε τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους Φυσικοθεραπευτές.
Μετά από πιέσεις του Κ.Δ.Σ του Π.Σ.Φ τόσο στην Εθνική Ασφαλιστικά όσο και στην Ε.Π.Α.Ε στον Π.Σ.Α.Τ αλλά και στον αρμόδιο Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη θα υπάρξει πληρωμή στους συναδέλφους για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο 2012.
Οι Φυσικοθεραπευτές θα πρέπει:
Να αποστείλουν ξεχωριστά τιμολόγια για κάθε μήνα στην διεύθυνση: 
ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Γ.Α 
Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλειών Ζωής
Τομέας Ζημιών 
Λ. Συγγρού 103-105 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 11745 
Τα τιμολόγια θα αναγράφονται σύμφωνα με το παρακάτω παράδειγμα:
ΠΕΛΑΤΗΣ: Π.Α.Ε ΄΄ΗΡΑΚΛΗΣ΄΄ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
ΑΦΜ: ……………… κλπ
ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΄΄ΗΡΑΚΛΗΣ΄΄ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ή ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ή ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ αντίστοιχα.
ΠΟΣΟ : 625 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου