Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ενημέρωση Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου προς τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών


Τo ΚΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, θα ήθελε να ενημερώσει τους συναδέλφους για τα ακόλουθα:
  •  Αυτή την περίοδο, το ΚΔΣ αντιμετωπίζει (και δίνει σταδιακά λύσεις) σε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ διαρθρωτικά θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του ομαλά. Η φορολογική ταυτότητα του ΝΠΔΔ, το μητρώο και η κωδικοποίηση του, ο έλεγχος του ταμείου, είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που ΠΡΕΠΕΙ να μπουν σε σωστή σειρά, προτού γίνει οτιδήποτε άλλο…
  •  Το 1ο θέμα το οποίο απασχόλησε τον Σύλλογο μετά τη σύσταση σε σώμα, είναι το θέμα του ΕΟΠΥΥ. Ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. είναι σε συνεχείς επαφές με τα στελέχη του Οργανισμού, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προκύψει κάτι άξιο ανακοίνωσης, δεδομένου ότι προεκλογικά υπήρχε και στον ΕΟΠΥΥ στασιμότητα στην λήψη και εκτέλεση αποφάσεων. Η εντύπωση που δημιουργείται ότι οι εκπρόσωποί μας δεν ασχολούνται με τα θέματα που «καίνε» τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι τουλάχιστον εσφαλμένη.  
  •  Είναι απόφαση του ΚΔΣ, η επίσημη ενημέρωση του ΠΣΦ να γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του. Υπάρχουν και αξιολογούνται σκέψεις για την βελτίωση της διαδραστικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών του, αφού πρώτα διασφαλιστεί ο έλεγχος των προσώπων που συμμετέχουν και η επιλογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα «τρέχει» τη συγκεκριμένη διαδικασία.
  • H επικοινωνία των συναδέλφων με τον Σύλλογο ή τους συμβούλους, μπορεί να γίνεται μέσα από τα email των μελών του ΚΔΣ που έχουν ανακοινωθεί, ή το email επικοινωνίας ppta@otenet.gr .
  •   Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι απόψεις μελών του ΚΔΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι απολύτως προσωπικές τους, και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την πολιτική ή τις επιλογές του ΚΔΣ.
ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου