Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ψηφοδέλτια εκλογών Π.Σ.Φ. 20/5/2012-Πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία


Με Απόφαση της Π.Δ.Ε. του Π.Σ.Φ. οι εκλογές θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ, 20 ΜΑΪΟΥ 2012.Σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις:
  • Υ7γ/ΓΠ/οικ. 107363-ΦΕΚ 1396 (6-9-2010), Τεύχος Β΄,  άρθρο 4 και 7,
  •   Υ7γ/ΓΠ/62030-ΦΕΚ 2743 (2-12-2012), Τεύχος Β΄, άρθρα 7, 12 και 15,

η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Κ.Δ.Σ., της Γενικής Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Δ.Ε. των Π.Τ., των Τοπικών Εξελεγκτικών Επιτροπών και των Αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης γίνεται με καθολική μυστική ψηφοφορία την ίδια μέρα σε όλη την Επικράτεια από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ με δυνατότητα παράτασή τους, εφόσον συνεχίζεται η προσέλευση ψηφοφόρων. Η ψηφοφορία στα Περιφερειακά Τμήματα, εκτός Αττικής, θα διεξαχθεί σε Νοσοκομείο της έδρας του Τμήματος, εκτός των Π.Τ. Λαμίας και Ηρακλείου που θα διεξαχθεί στην έδρα του οικείου Ιατρικού Συλλόγου και Π.Τ. Αργολίδας, που θα διεξαχθεί στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου. Η ψηφοφορία για το Π.Τ. Αττικής θα διεξαχθεί στα νέα κεντρικά γραφεία του Π.Σ.Φ., Λ. Αλεξάνδρας 34.

Οι φυσικοθεραπευτές που είναι ταμειακός τακτοποιημένοι και έχουν δικαίωμα του εκλέγειν θα ενημερωθούν με SMS (τηλεφωνικό μήνυμα), για τον ακριβή τόπο ψηφοφορίας τους.

Τα μέλη ψηφίζουν αυτοπρόσωπα στα εκλογικά τμήματα, με την επίδειξη επίσημου κρατικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο ασθένειας).

Ο εκλογέα δηλώνει την προτίμησή του, ανάμεσα στους υποψηφίους του συνδυασμού της επιλογής του, σημειώνοντας ένα σταυρό δίπλα στο ονοματεπώνυμό τους.

  •  Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός σταυρών προτίμησης για το Κ.Δ.Σ. είναι  μέχριδέκα τρεις (13).

  •  Για την Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή ο μέγιστος αριθμός προτίμησης μέχριείναι τρεις (3).

  •  Για την εκλογή των Αντιπροσώπων στη Γ.Σ. ο μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης αντιστοιχούν στο 1/3 των υποψηφίων κατά ανώτατο όριο.

  • Για την Δ.Ε. των Π.Τ. ο μέγιστος αριθμός προτίμησης είναι ίσος με τον αριθμό των μελών της Δ.Ε. εκάστου Π.Τ. [για τις τριμελής Δ.Ε. είναι μέχρι τρεις (3), για πενταμελής είναι μέχρι πέντε (5) και για εφταμελής είναι μέχρι επτά (7)].

  •  Για το Π.Τ. Αττικής ο μέγιστος αριθμός είναι μέχρι έντεκα (11).

  •  Για το Π.Τ. Θεσσαλονίκης είναι μέχρι εννιά (9).

  •  Για την Τοπική Εξελεγκτική Επιτροπή ο μέγιστος αριθμός προτίμησης είναι μέχρι τρεις (3). 

ΠΡΟΣΟΧΗ. Όσοι δεν είναι ταμειακός τακτοποιημένοι δεν αναγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους, δεν θα ενημερωθούν με τηλεφωνικό μήνυμα και δεν θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν ακόμα και αν επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους την ημέρα των εκλογών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Π.Σ.Φ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου