Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Θέμα: Πληρωμές από ΕΟΠΥΥ-Συμβάσεις-ΕΚΠΥ


Μετά από τη χθεσινή επίσκεψή μας στον ΕΟΠΥΥ σας ενημερώνουμε για τα εξής:
• Oι πληρωμές μας από τον ΕΟΠΥΥ για Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, το πιθανότερο θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή. Με εντολή της Δ/νσης του Οικονομικού του ΕΟΠΥΥ, παρατάθηκε ο χρόνος του πρόχειρου λογιστικού ελέγχου από τις ΥΠΑΔ μέχρι 02/05/12. Να σημειώσουμε ότι θα πληρωθούν οι λογαριασμοί που είναι ελεγμένοι.
• Στις 27/04/12, συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τη Διοίκηση, 100 νέες αιτήσεις Φυσικοθεραπευτών για  σύναψη συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ. Στη συνέχεια:
Οι συνάδελφοι θα κληθούν να υπογράψουν τη σύμβασή τους, είτε α) προσερχόμενοι στον ΕΟΠΥΥ είτε β) με την αποστολή στον ΕΟΠΥΥ δύο αντιγράφων της σύμβασης, θεωρημένων σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής. Απαραίτητη επίσης η υπεύθυνη δήλωση που θα περιλαμβάνει το ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού.
Συνολικά έως τώρα έχουν εγκριθεί 130 αιτήσεις.  Σε σύντομο διάστημα θα κριθούν και οι υπόλοιπες.
• Το έγγραφο από τη Δ/νση Σχεδιασμού που θα ξεκαθάριζε πολλά πράγματα στη συνεργασία μας με τον ΕΟΠΥΥ, λόγω της δημοσίευσης του τροποποιημένου Κανονισμού, ανεστάλη. Δυστυχώς ο νέος Κανονισμός με ύποπτες  παρεμβάσεις αντί να δώσει λύσεις, δημιούργησε σύγχυση και πολλά προβλήματα. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε εγκαίρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου