Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Συμβάσεις Φυσικοθεραπευτών με τον ΕΟΠΥΥ


Αναρτήθηκαν στον Ιστότοπο Διαύγεια του ΕΟΠΥΥ  και στην κατηγορία ‘’Λοιπές  Ατομικές  Διοικητικές Πράξεις’’,  οι αποφάσεις και οι καταστάσεις  με τα ονόματα των Συναδέλφων που έχουν έως τώρα εγκριθεί  από το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ για να συνάψουν Σύμβαση με τον Οργανισμό.  Πληροφοριακά  από το ΔΣ έχουν περάσει προς το παρόν όλες οι αιτήσεις των Συναδέλφων που δε διατηρούσαν σύμβαση με κανένα από τους ενταγμένους στον ΕΟΠΥΥ κλάδους  και ένα μικρό μέρος Συναδέλφων που μέχρι 31-12-11 διατηρούσαν  σύμβαση με κάποιον ενταγμένο κλάδο.
Οι συνάδελφοι που είτε ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από την Οικονομική Δ/νση και την Κατάρτιση Συμβάσεων, είτε διαπιστώσουν ότι το όνομά τους έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια, για την υπογραφή της σύμβασής τους έχουν δύο επιλογές:
Α) ή να προσέλθουν αυτοπροσώπως στην αντίστοιχη Υπηρεσία του  ΕΟΠΥΥ με τη σφραγίδα του Εργαστηρίου τους και μια φωτοτυπία με το ΙΒΑΝ ενός Τραπεζικού τους λογαριασμού από Τράπεζα της αρεσκείας τους     ή
Β) να αποστείλουν στον ΕΟΠΥΥ το σχέδιο σύμβασης σε τρία αντίγραφα και μια φωτοτυπία επίσης του Τραπεζικού τους λογαριασμού (IBAN). Σημειώνουμε ότι κάθε σελίδα των σχεδίων σύμβασης θα φέρει τη μονογραφή τους και στη θέση των συμβαλλομένων την σφραγίδα και  την υπογραφή τους  επικυρωμένα από ΚΕΠ. Τα κενά στην αρχή του σχεδίου σύμβασης με τα ατομικά τους και λοιπά στοιχεία δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου