Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ενημέρωση για τη συνάντηση Κ.Δ.Σ. και Δ.Ε. των Περιφερειακών Τμημάτων του Π.Σ.Φ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                           
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ Π.Τ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 4, παρ. 2 της υπουργικής απόφασης για την ίδρυση των Περιφερειακών Τμημάτων το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε τις Διοικήσεις των Π.Τ. για διαβούλευση, αμοιβαία ενημέρωση και συντονισμό της δράσης μεταξύ Κ.Δ.Σ. και Π.Τ.
Το Σάββατο και την Κυριακή, 7 και 8 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκλεγμένων μελών των Διοικουσών Επιτροπών των Περιφερειακών Τμημάτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στα γραφεία του Π.Σ.Φ. στην Αθήνα.
Εκπροσωπηθήκαν 22 Π.Τ. και φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Άρεως 3* (Μπουμπουλίνας 19) με δαπάνη του Κ.Δ.Σ., καθώς τα Π.Τ.  δεν έχουν έσοδα για να καλύψουν τις δαπάνες των εκπροσώπων τους, κατά το αρθ. 2 παρ. 9 και άρθ. 5 παρ. 5.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας, τον κλάδο και το επάγγελμά μας, όπως θεσμικά, οργανωτικά, οικονομικά, επιστημονικά, κ.α.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με έντονο προβληματισμό και υπευθυνότητα, μετά την ενημέρωση από τον φοροτεχνικό και τον προγραμματιστή του Συλλόγου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να λυθούν τα ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας του Συλλόγου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Συζητήθηκαν και επαναβεβαιώθηκαν, παρόλο που η συνάντηση δεν είχε αποφασιστικό χαρακτήρα, οι θέσεις του Συλλόγου στα μεγάλα θεσμικά θέματα (το επιλέγειν και εκτελείν, απελευθέρωση επαγγέλματος, κ.α.), εργασιακά (ΕΟΠΥΥ, ανθυγιεινό επίδομα, κ.α.), επιστημονικά (επιστημονικό συνέδριο, περιοδικό, κ.α.).
Η επόμενη συνάντηση των Δ.Ε. των Π.Τ. θα γίνει με την μορφή της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων, τον Σεπτέμβριο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου