Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αποτελέσματα συνάντησης ΚΔΣ ΠΣΦ με τον ΕΟΠΥΥ


Σήμερα, Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ, κ. Καρβουνά, κλιμάκιο του Κ.Δ.Σ. (Γ. Μπάκας, Σ. Πικραμένος, Π. Λυμπερίδης, Κ. Ευσταθίου, Σ. Ρουμελιώτης, Α. Σιδέρης, Α. Καραβίδας) είχε συνάντηση μαζί του στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.
Η Κεντρική Διοίκηση ανέπτυξε όλα τα θέματα που αφορούν τη συνεργασία των μελών του με τον ΕΟΠΥΥ (σχετικά έγγραφα σας επισυνάπτονται), τα οποία συζητήθηκαν αναλυτικά και σε βάθος και έγιναν κατανοητά από τους εκπροσώπους του ΕΟΠΥΥ.
Από πλευράς ΕΟΠΥΥ τέθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  •   Ο ΕΟΠΥΥ θα ελέγξει πιθανές παραβατικές συμπεριφορές. Ο Σύλλογος δήλωσε σύμφωνος προς την διαλεύκανση και αποκάλυψη τέτοιων υποθέσεων.
  •   Οι πιέσεις που δέχεται ο ΕΟΠΥΥ για μείωση των δαπανών του, έχουν οδηγήσει τη Διοίκησή του να συζητά πιθανή αναμόρφωση του ΕΚΠΥ. Ο Σύλλογος επιχειρηματολόγησε με σαφήνεια, θέτοντας τα 20 € ως κόκκινη γραμμή στις όποιες διαπραγματεύσεις γίνουν, και έκανε αντιληπτή τη διαφοροποίηση των δαπανών των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας σε σχέση με τις δαπάνες των κέντρων αποκατάστασης.
  •   Ο ΕΟΠΥΥ και ο Σύλλογος δεσμεύτηκαν να συναντηθούν στα τέλη Αυγούστου.

Το ΚΔΣ, συναισθανόμενο τη δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συνάδελφοι, επέμεινε και πέτυχε χωρίς ραντεβού συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Γ. Βουδούρη. Στον κ. Βουδούρη τέθηκαν ξανά τα θέματα που συζητήθηκαν με τον κ. Καρβουνά (ήταν και ο ίδιος παρόν στη συνάντηση) και απαιτήθηκε μια σαφής δέσμευση αποπληρωμής των οφειλομένων προς τους φυσικοθεραπευτές.
Ο κ. Βουδούρης μας δήλωσε ότι γίνεται προσπάθεια να εξοφληθούν ο Μάιος και ο Απρίλιος σε όλους τους προμηθευτές υγείας, μέχρι τις 10 Αυγούστου 2012.

ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ : ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

                             ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΣΦ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου