Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της απεργιακής κινητοποίησης του κλάδου των φυσικοθεραπευτών στο Υπουργείο Υγείας 1/11/2012


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.


                                                                                                                                                                                                     Αθήνα, 1/11/2012



Σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου των φυσικοθεραπευτών, μετά την σχετική απόφαση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ., με κύρια αιτήματα:

1. Την πληρωμή των δεδουλευμένων, και ιδιαίτερα αυτά που μας είχε υποσχεθεί ο Υπουργός Υγείας στην προηγούμενη κινητοποίηση του Συλλόγου, για εξόφληση των μηνών Μαίου και Ιουνίου
2. Να μην περάσουν οι αλλαγές που δρομολογούνται με τον νέο Ε.Κ.Π.Υ.
3. Την λειτουργία των Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πελ. Καλλίρη, ο οποίος έχει στην αρμοδιότητα του τον ΕΟΠΥΥ. Ο Γενικός Γραμματέας μας μετέφερε την δυσαρέσκεια του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, για την καθυστέρηση της πληρωμής των δεδουλευμένων και την υπόσχεσή του, ότι με την αλλαγή της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ θα γίνει άμεσα η εξόφληση των δύο μηνών.
Όσον αφορά τις επικείμενες αλλαγές στον Ε.Κ.Π.Υ., ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε μετά τις προτάσεις του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. επί του Ε.Κ.Π.Υ., ότι θα υπάρξει συζήτηση με τον νέο Διοικητή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Ελ. Παπαγεωργόπουλο, αφού θεώρησε ότι τα αιτήματα μας είναι δίκαια.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν υποσχέσεις και αναμένουμε την υλοποίησή τους.





ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

1 σχόλιο: