Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΕΦ


Θέμα:  Υποβολή παραπεμπτικών Νοεμβρίου.

Ύστερα από επανειλημμένες συναντήσεις μας στον ΕΟΠΥΥ με τους αρμοδίους κ. Βαφειάδη, κ. Παπανικολάου και κ. Λεχουρίτη για την εξεύρεση λύσης  σχετικά  με την υποβολή των παραπεμπτικών  του Νοεμβρίου, θεωρήθηκε σωστό οι συνεδρίες Φυσικοθεραπείας να κοστολογηθούν με βάση την ημερομηνία που κάθε μία χωριστά εκτελέστηκε. Πριν τη δημοσίευση του νέου ΕΚΠΥ με 20 Ευρώ, μετά τη δημοσίευση με 15 Ευρώ. Ωστόσο, ο υπεύθυνος του e-ΔΑΠΥ κ. Παπανικολάου μας ενημέρωσε πως αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί, λόγω αδυναμίας του συστήματος να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση. Γι’ αυτό το λόγο και επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος  τρόπος υποβολής, που έχουμε αναρτήσει στα ‘’Σύντομα νέα’’ μας με ημερομηνία 11-12-12.
 Στην αναζήτηση λύσης για τον περιορισμό της αδικίας προτείναμε στο Γενικό Δ/ντή Σχεδιασμού κ. Βαφειάδη και τον υπεύθυνο του e-ΔΑΠΥ κ. Παπανικολάου, ανεξάρτητα από την επιλογή του συστήματος όσον αφορά στον τρόπο κοστολόγησης των παραπεμπτικών του Νοεμβρίου, η οριστική κοστολόγηση των Φυσικοθεραπευτικών Συνεδριών, (με βάση την ημερομηνία εκτέλεσης της κάθε μίας χωριστά), να ολοκληρωθεί στην τελική εκκαθάριση των λογαριασμών μας από τους υπαλλήλους των αρμοδίων ΥΠΑΔ. Τελικά η πρότασή μας έγινε αποδεκτή από τον κ. Βαφειάδη και θα ακολουθήσουν οι σχετικές οδηγίες. Επίσης ο υπεύθυνος του e-ΔΑΠΥ κ. Παπανικολάου πρόσθεσε ότι θα μεριμνήσει  μέσω του συστήματος και, εφόσον είναι εφικτό, θα υπάρξει αυτόματη διόρθωση των υποβολών μας.
Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι υποχρεωτική με την υποβολή η έκδοση και καταχώριση του φορολογικού παραστατικού. Φορολογικές, Ασφαλιστικές Ενημερότητες και ΔΠΥ θα προσκομίζονται με την εκκαθάριση των λογαριασμών.

Όδηγίες για την περίπτωση μη έκδοσης του ΔΠΥ: Στο αντίστοιχο πεδίο αντί για τον αριθμό του ΔΠΥ μπαίνει παύλα (-), στην Ημερομηνία έκδοσης η  Ημερ. υποβολής και στο αιτούμενο ποσό το αντίστοιχο χρηματικό ποσό


                              Για το ΚΔΣ της ΠΕΕΦ


         Ο  Πρόεδρος                 Η  Γενική  Γραμματέας
       Γεώργιος  Τσαγρής       Κωνσταντίνα  Σπηλιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου