Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΕΦ


*Κατά τη σημερινή επίσκεψή μας στον ΕΟΠΥΥ, ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο κ. Ελ. Παπαγεωργόπουλο ότι θα πληρωθούμε άμεσα για το μήνα Ιούνιο.
*Δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις από τον Πρόεδρο και τις Συναρμόδιες Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ (Σχεδιασμό, Πληροφορική), για τον τρόπο υποβολής, σχετικά με την τιμολόγησή τους, των παραπεμπτικών του Νοεμβρίου. Το πιθανότερο αύριο.
*Δεν είναι υποχρεωτικό με την υποβολή των λογαριασμών μας μέσω e-ΔΑΠΥ να εκδίδουμε-δηλώνουμε και το φορολογικό παραστατικό. Στη περίπτωση μη έκδοσης του ΔΠΥ, στα αντίστοιχα πεδία τοποθετούμε παύλα(-).
*Συνάδελφος που υπέβαλε λανθασμένα τις απαιτήσεις του  για τις παλιές οφειλές ή δε συμπεριέλαβε το σύνολο των απαιτήσεων, θα πρέπει να ζητήσει με e-mail στο edapy@eopyy.gov.gr την κατάργηση της  αρχικής υποβολής και να υποβάλει  εκ νέου όλες τις απαιτήσεις του. Επαναλαμβάνουμε ότι η καταγραφή των παλαιότερων απαιτήσεων στο e-ΔΑΠΥ από τους παρόχους γίνεται για λόγους διασταύρωσης με τα στοιχεία που διαθέτουν τα Ταμεία που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και δεν έχει σχέση με τις συνολικές απαιτήσεις σχετικά με τις πληρωμές μας. Ακόμα και αν ο Φυσικοθεραπευτής δεν έχει συμπληρώσει επακριβώς τα στοιχεία, θα αποζημιωθεί με βάση τον τελικό έλεγχο που θα ακολουθήσει.
*Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

                                        Για το ΚΔΣ της ΠΕΕΦ
       Ο  Πρόεδρος                                                      Η  Γενική  Γραμματέας
   Γεώργιος  Τσαγρής                                              Κωνσταντίνα  Σπηλιοπούλου

1 σχόλιο:

  1. Πληροφορίες για πληρωμές Φυσικοθεραπευτών, για τα δεδουλευμένα από τον ΕΟΠΥΥ, για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2012.

    http://greekdoctors.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή