Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΕΙΣ

Η Διοίκηση της ΠΕΕΦ αναλογιζόμενη τη δραματική οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων  Εργαστηρίων Φυσικοθεραπείας και με εμφανή τον κίνδυνο πολλά να διακόψουν τη λειτουργία τους λόγω  της αδυναμίας τους  να αντεπεξέλθουν  στις υποχρεώσεις τους, θεωρούμε ότι είναι o κατάλληλος χρόνος,  όλοι οι Συνάδελφοι ενωμένοι να εκφράσουμε τις διαμαρτυρίες μας δημόσια και, αν χρειαστεί, να αντιδράσουμε δυναμικά.
Η αναγγελία από την ΠΔ του ΠΣΦ για  κινητοποιήσεις μάς  βρίσκει καταρχήν σύμφωνους  και είμαστε αποφασισμένοι να τις υποστηρίξουμε. Άλλωστε,  στην κοινή Συνεδρίαση του ΚΔΣ και της ΔΕ του ΠΤ Αττικής στις 13-3-12, η ομόφωνη απόφαση ήταν να καλέσουμε όλους τους Εργαστηριούχους  σε ανάλογες κινητοποιήσεις,  εφόσον στο επόμενο διάστημα δεν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχουμε λάβει από τους αρμοδίους για τις υφιστάμενες οφειλές προς τους Φυσικοθεραπευτές.
Kαλούμε όσους Συναδέλφους το επιθυμούν να παρερευθούν στην προγραμματισμένη έκτακτη κοινή συνεδρίαση του ΚΔΣ και της ΔΕ του ΠΤ Αττικής, την Τρίτη, 20-3-12 και ώρα 9 μ.μ. για να συζητήσουμε το θέμα. 

ΠΗΓΗ : ΠΕΕΦ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου