Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Υποβολή των παραπεμπτικών Φυσικοθεραπείας στον ΕΟΠΥΥ μέσω e-ΔΑΠΥ



Μετά από τις διαδοχικές μας επισκέψεις στον ΕΟΠΥΥ και στην Υπηρεσία του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ που σχετίζεται με τα Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα (ΟΠΣ) και σχετικά με την υποβολή-καταχώριση μέσω internet στο ηλεκτρονικό σύστημα e-ΔΑΠΥ των παραπεμπτικών Φυσικοθεραπείας, σας μεταφέρουμε τις παρακάτω πληροφορίες-διευκρινίσεις:
*Η διαδικασία της πιστοποίησης των μη πιστοποιημένων Συναδέλφων στο ηλεκτρονικό σύστημα e-ΔΑΠΥ  μέσα από το site του ΕΟΠΥΥ έχει ως εξής:  Είσοδος  στο site του ΕΟΠΥΥ περιοχή ‘’Εφαρμογές’’ - Συμπλήρωση της φόρμας με τα ατομικά στοιχεία της επιχείρησης του Φυσικοθεραπευτή - Προσκόμιση της φόρμας στις κατά τόπους ΥΠΑΔ (Περιφερειακές Υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ) για τη λήψη του κλειδάριθμου - Η ολοκλήρωση της πιστοποίησης (ενεργοποίηση των λογαριασμών), με την απόκτηση μέσα από το σύστημα, με βάση τον κλειδάριθμο, των κωδικών πρόσβασης και  χρήστη. Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν δεν είναι εφικτή η πιστοποίηση.
*Με την πιστοποίηση θα πρέπει όλοι οι Συνάδελφοι να δηλώσουμε στο σχετικό πεδίο της εφαρμογής,  τραπεζικό λογαριασμό μας (ΙΒΑΝ) σε τράπεζα της επιλογής μας του συστήματος ΄΄Δίας΄΄.
*Τα παραπεμπτικά Φυσικοθεραπείας που θεωρήθηκαν το 2011 αλλά εκτελέστηκαν το 2012, θα υποβληθούν μαζί με αυτά του ΕΟΠΥΥ  και θα κοστολογηθούν σύμφωνα με την τιμή της Συνεδρίας.
* Η συνεδρία θα έχει στο e-ΔΑΠΥ το δικό της κωδικό καταχώρισης.
* Ο κωδικός του ιατρού λογίζεται ο Αριθμός Μητρώου του ΤΣΑΥ ή το ΑΜΚΑ του.
* Η ηλεκτρονική υπηρεσία (e-ΔΑΠΥ) για την υποβολή των εκτελεσμένων παραπεμπτικών (Δήλωση Αναλυτικών Παραστατικών Υγείας), θα είναι διαθέσιμη στο site του ΕΟΠΥΥ (www.eopyy.gov.gr) το πιθανότερο στις 26-3-12, χωρίς αυτό να επηρεάζει τον χρόνο πληρωμής.
* Η υποβολή των ΔΑΠΥ θα είναι μηνιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου