Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αποτελέσματα συνάντησης Πανελλαδικού Μετώπου Υγείας Πέμπτη 4/10/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.


                                                                                                                                                                                                                     Αθήνα, 4/10/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη, 4/10/2012 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συνάντηση όλων των φορέων που συγκροτούν το Πανελλαδικό Μέτωπο Υγείας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των παρόχων και των χρηστών υπηρεσιών υγείας. Αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει το σύστημα υγείας, με κυρίαρχο τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και επαναβεβαιώθηκε ο κακός και πρόχειρος σχεδιασμός του Οργανισμού.
Όλοι οι εκπρόσωποι των Φορέων διαμαρτυρήθησαν ο καθένας από την μεριά του για την λανθασμένη εικόνα προς τα ΜΜΕ που δίνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Μ. Σαλμάς.
Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί Ομάδα Συντονισμού του Πανελλαδικού Μετώπου Υγείας. Να γίνουν συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά. Επίσης, αποφασίστηκαν μια σειρά μέτρων που θα λάβει η Ομάδα Συντονισμού, με κυρίαρχο την Πανυγειονομική Συνάντηση στην Πλατεία Συντάγματος, με πιθανή ημερομηνία 17/10/2012.
Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. θα ενημερώνει τα μέλη του με συνεχείς ανακοινώσεις, ανάλογα τις εξελίξεις.
Σας αναφέρουμε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εκπρόσωποι Ιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων καθώς και εκπρόσωποι των φορέων Χρηστών Υγείας .
Ειδικότερα πήραν μέρος εκπρόσωποι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛΤΑ, της ΈΝωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής, της Ένωσης Ιατρών Ε.Ο.Π.Υ.Υ., της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδ. Πρωτοβάθμιας Υγείας, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων, της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων Κυτταρ. Παθολ/τομων, της ΕΙΝΑΠ,  της Πανελλήνιας Ένωσης Ε/Ε Ακτινολόγων , της Επαγγελματικής Ένωσης Ακτινολόγων Απεικονιστών Ελλάδος της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ, της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος, της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος , της Πανελλήνιος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου, του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Π.Σ.Φ., της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών.
ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου