Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.

                                                                                                                                                                              Αθήνα, 25/10/2012

Την Τετάρτη, 24/10, μέλη του Δ.Σ του Π.Σ.Φ επισκέφθηκαν τον ΕΟΠΥΥ και συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά, με αποκλειστικό θέμα την διαβούλευση για την έκδοση του νέου Ε.Κ.Π.Υ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., προτείνοντας μέτρα εξορθολογισμού των δαπανών Φυσικοθεραπείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Ο Αν. Υπουργός, ενημέρωσε τα μέλη, ότι η δέσμευση του Υπουργείου προς την τρόικα είναι να μειωθούν οι δαπάνες κατά 22 εκ. ευρώ.
Ο Αν. Υπουργός δέχτηκε τις προτάσεις μας οι οποίες οδηγούν σε μείωση των δαπανών κατά 38%, αφού συνεννοήθηκε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο σχεδιασμού κ .Βαφειάδη να συζητήσει το θέμα μαζί μας .
Στην συνέχεια της διαβούλευσης με τον κ Βαφειάδη, υπήρξε υπόσχεση (σαν Διευθυντής Σχεδιασμού ) να εισηγηθεί στο Δ.Σ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ την πρότασή μας.
Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ ήταν για σήμερα 13:00. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν θα γίνει η εισήγηση του θέματος ,που δεσμεύτηκε τόσο ο κύριος Σαλμάς όσο και ο κύριος Βαφειάδης, για τα ισοδύναμα μέτρα που προτείναμε που δεν θα θίγουν τον μικρό εργαστηριούχο, αλλά οι πληροφορίες από το προσχέδιο αναφέρουν για μείωση της τιμής της συνεδρίας σε 15 ευρώ και 12 στο κατ΄οίκον.



ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου