Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του ΚΔΣ του ΠΣΦ για τον ΕΟΠΥΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.

                                                                                                                                                                                                              Αθήνα, 22/10/2012
Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. συνεκτιμώντας τα τεκτενόμενα στο χώρο της υγείας και ειδικότερα για την φυσικοθεραπεία, καθυστέρηση των πληρωμών, παρά την αθέτηση της δέσμευσης του Υπουργού Υγείας κ. Λυκουρέντζου, για καταβολή του Μαίου και Ιουνίου στις 15 Οκτωβρίου 2012.
- Άρνηση του Αναπλ. Υπουργού Υγείας κ. Μάριο Σαλμά να συναντήσει το Κ.Δ.Σ. για διαβούλευση όσον αφορά τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τη φυσικοθεραπεία και για την σύνταξη του νέου ΕΚΠΥ.
Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από το ΥΥΚΑ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας.
Συνάδελφοι, όλος ο κλάδος πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να μην περάσουν οι βάρβαρες πολιτικές που σχεδιάζονται για μας χωρίς εμάς.
Το Κ.Δ.Σ. αποφάσισε κινητοποίησς με κάλεσμα άλλων Φορέων 1/11/2012 έξω από το ΥΥΚΑ, για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα για τον κλάδο.
Για την μελλοντική συσπείρωση του κλάδου και την επιτυχία της κινητοποίησης το Κ.Δ.Σ. απόφάσισε να γίνουν συγκεντρώσεις των συναδέλφων εργαστηριούχων ανά Δήμο, στα γραφεία του Συλλόγου, Λ. Αλεξάνδδρας 34, Αθήνα.
Για την υλοποίηση των συναντήσεων το Κ.Δ.Σ. σε συνεργασία με το Π.Τ. Αττικής θα καλέσει τους συναδέλφους για διαβούλευση εν όψει της κατάστασης που διαμορφώνονται.



ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου