Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κινητοποιήσεις των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ Φυσικοθεραπευτών.

                                                                       Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2013


Θέμα: Κινητοποιήσεις των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ                                  Φυσικοθεραπευτών.

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του, στις 24-10-13, το ΚΔΣ της ΠΕΕΦ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στα μέλη της να συνεχίσουν την επίσχεση παροχής υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 01-11-13.

Στο διάστημα αυτό η Διοίκηση της ΠΕΕΦ θα εντείνει τις προσπάθειές της για την ικανοποίηση των καίριων αιτημάτων της παρούσας περιόδου των Φυσικοθεραπευτών (όχι μείωση της προβλεπόμενης ετήσιας δαπάνης για Φυσικοθεραπεία, ξεχωριστό ΚΑΕ, ρητή δέσμευση από την πολιτική ηγεσία για την κατάργηση του όρου 7 από τις συμβάσεις μας, συμμετοχή όλων των φορέων του κλάδου στην διαμόρφωση του νέου ΕΚΠΥ και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων πληρωμής των Φυσικοθεραπευτών).

Θεωρούμε ωστόσο ότι η επίσχεση δεν μπορεί να είναι παρατεταμένη και μακρόχρονη. Η άποψη της Διοίκησης της ΠΕΕΦ, η οποία έχει εκφραστεί δημόσια και στις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της ΠΕΕΦ και του ΠΤ Αττικής του ΠΣΦ, στην περίπτωση που ξεπεραστούν κατά πολύ οι κόκκινες γραμμές, είναι η μαζική έξοδος των Φυσικοθεραπευτών από τον ΕΟΠΥΥ.

Το ΚΔΣ και η ΔΕ του Τμήματος Αττικής της ΠΕΕΦ θα συνεδριάσουν εκ νέου, για την επανεκτίμηση των νέων δεδομένων, την επόμενη Πέμπτη, 31-10-13. Αυτονόητο είναι ότι όλες οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές για τους Συναδέλφους.

                                           Για το ΚΔΣ της ΠΕΕΦ
  

               Ο  Πρόεδρος                                        Η  Γραμματέας



           Γεώργιος  Τσαγρής                        Κωνσταντίνα  Σπηλιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου