Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 Π.Σ.Φ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 
Σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2012, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έγινε συνάντηση όλων των Φορέων παρόχων υπηρεσιών υγείας, όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αφορούν τον υγειονομικό κλάδο, με κύριο θέμα τον ΕΟΠΥΥ.
Σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν να δημιουργηθεί ένας πανελλαδικός Φορέας, με ισότιμη εκπροσώπηση όλων των επαγγελμάτων υγείας, για την εξασφάλιση της χρηματοροής του ΕΟΠΥΥ και τη χάραξη κόκκινων γραμμών, για τα ζητήματα που αφορούν την υγεία του Ελληνικού λαού, καθώς και την αξιοπρεπή διαβίωση των επαγγελματιών υγείας.
Στην συνάντηση αποφασίστηκε η δημιουργία «Πανελλαδικού Μετώπου Υγείας» με παρόχους και χρήστες υγείας.

Παρευρέθησαν όλοι οι Πρόεδροι των Συλλόγων των επαγγελμάτων υγείας, όπως των Ιατρών, Φαρμακοποιών, Φυσικοθεραπευτών, κ.α. Από πλευράς Π.Σ.Φ. παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. κ. Γεώργιος Μπάκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Π.Τ. Αττικής κ. Ιωάννης Μαρμαράς. Από την Π.Ε.Ε.Φ. παρευρέθη ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Τσαγρής και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιμή Μαρσέλλου.
Αποφασίστηκε να συσταθεί Συντονιστική Επιτροπή από όλους τους επαγγελματίες υγείας, η οποία θα αναλάβει δράση και θα αναδείξει όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία, με αιχμή του δόρατος την προάσπιση της υγείας του Ελληνικού λαού και την διασφάλιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και της αποκατάστασης της υγείας των πολιτών.
Την επόμενη Τετάρτη, 19/9/2012, θα υπάρξει νέα συνάντηση του «Πανελλαδικού Μετώπου Υγείας» με την παρουσία παρόχων και χρηστών υγείας.
ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                               ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου