Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλαδικό Μέτωπο Υγείας


Στα πλαίσια του ‘’Πανελλαδικού Μετώπου Υγείας’’ πραγματοποιήθηκε σήμερα, 13-09-12, η προγραμματισθείσα συνάντηση όλων των Παρόχων Υγείας. Η συνάντηση με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη, είχε σκοπό να τεθούν οι κόκκινες γραμμές και να χαραχθεί μια κοινή πολιτική για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
 Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να οριστεί πενταμελής επιτροπή η οποία θα είναι αρμόδια για τον συντονισμό όλων των ενεργειών.
Παρέστησαν Πρόεδροι Ιατρικών και Οδοντιατρικών Ενώσεων, Συνδικαλιστικών φορέων Νοσοκομειακών και Εργαστηριακών γιατρών , Ιδιωτικών Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας από όλη την Ελλάδα καθώς και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Από πλευράς Φυσικοθεραπευτών  παρόντες ήσαν οι εκπρόσωποι των Διοικήσεων του ΠΣΦ-ΝΠΔΔ και της ΠΕΕΦ.
Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι στον Ετήσιο Απολογισμό του Έργου της Διοίκησης του ΙΣΑ, στον οποίο είμαστε προσκεκλημένοι, την Τετάρτη, 19-09-12 και ώρα 20:00 στο Πολεμικό Μουσείο, Λ. Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2, θα βραβευτούν οι Συνάδελφοι μέλη της ΠΕΕΦ, που συμμετέχουν εθελοντικά στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΑ :  ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου