Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

30/9/2012 Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ




ΣΗΜΕΡΑ 30/9 ΜΙΛΗΣΕ Ο ΥΦ. ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΤ , ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ :

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΘΕΣΤΑΤΟΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. 
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ?) 
ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2040 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΑ 3500 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΙ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ????)
ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ 3500 ΕΥΡΩ ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 2 ΔΙΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ
Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙ 6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΧΡΕΗ
ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΛΑΦΟΝ (ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ....)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15000 ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!
ΤΟ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΛΕΠΤΟ

1 σχόλιο:

  1. συμφωνα με οσα ανακοινωνονται στην διαυγεια για τον μαιο οι φθ θα παρουν 8 εκ ευρω αφου ειναι 2000 αρα 4000 ο καθενας! και μιλαμε για το ΚΑΘΑΡΟ ποσο που παιρνουν οι φθ και οχι γιαυτο που ζητησαν. οταν οι ιατροι του εοπυυ εχουν 6 εκ και ειναι 5500, τοτε τι να πουμε!
    ολοι ξερουμε πως οι φυ ζητανε παρανομως συμμετοχη απο τον ασθενη και πως του λενε ψεματα πως ο εοπυυ δεν καλυπτει ολες τις πραξεις. κρυβουν την αληθεια πως ο ιατρος απλα αναγραφει μια πραξη 12 φορες απλα γιατι το συστημα δεν μπορει να γραψει συνεδριες. επισης ξερουμε ολοι πως οι φυ βαζουν μαιμου φυσικοθεραπειες σε οσους γνωριζουν ελληνικα και ειναι φιλοι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή