Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ PARAPOLITIKA.GR ΠΟΥ ΕΘΙΓΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Η Διοίκηση της ΠΕΕΦ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για το απολύτως ανακριβές δημοσίευμα του ''parapolitika.gr''. Τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, υποκρύπτουν σκοπιμότητα, βλάπτουν και δυσφημίζουν τον κλάδο.


Στο στόχαστρο του υπουργείου Υγείας και το κονκλάβιο των φυσικοθεραπευτών
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 14:48
Απομυζούν τα ταμεία τα φυσικοθεραπευτικά κέντρα

 

Απομυζούν τα ταμεία τα φυσικοθεραπευτικά κέντρα
Ούτε πέντε , ούτε δέκα , ούτε είκοσι αλλά 55 εκατομμύρια ευρώ έχει πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ το τελευταίο οκτάμηνο στους φυσικοθεραπευτές και πιο συγκεκριμένα σε φυσίατρους και φατρίες φυσικοθεραπευτικών κέντρων που απομυζούν μηνιαίως πάνω από 30 χιλιάρικα από το ενιαίο ταμείο. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στο parapolitika.gr ο Μάριος Σαλμάς , 33 φυσίατροι έλαβαν 8 εκατ. ευρώ σε ένα οκτάμηνο , δηλαδή ένα εκατομμύριο ευρώ τον μήνα! Επίσης τα υπόλοιπα 47 εκατ ευρώ πήγαν κυρίως σε φυσικοθεραπευτικά κέντρα που στέλνουν πανάκριβα παραστατικά εξετάσεων τα οποία διπλο – τριπλοχρεώνουν στον ΕΟΠΥΥ. «Τους κάλεσα και τους είπα ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί . Πρέπει να μπει οπωσδήποτε πλαφόν» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας .
ΔΓ

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου